Naturrunda vid kusten.

Delar med mig några bilder här på bloggen från en alldeles perfekt dag (onsdag 28 december) som jag och Anders Duvander spenderade vid kusten.

Vi träffades redan 7.30 på morgonen vid Saltor, söder om Pataholm.

Vår tanke var att vi skulle ta oss ända ut på denna udde (kan man nog kalla det), men tyvärr så var det inte möjligt på grund av att vattnet stigit, och där det var svackor man skulle passera stod det vatten där, och våra kängor var inte godkända för så högt vattenstånd.

Vi fick ändå en härlig morgon och förmiddag, med en fin soluppgång, svag nordvästlig vind, och när solen kommit upp, även värme från den, hur konstigt det än låter i slutet på december.

Efter att vi varit på Saltor, tog vi en promenad längs Alsterån också, och där är också fantastiskt vackert, med en helt orörd natur, som helt enkelt bara existerar utan synlig mänsklig inverkan, förutom att det fanns en massa fågelholkar uppsatta, och det är ju bra förstås.

Det blev en massa bilder igår, vi har ju två stora gemensamma intresse Anders och jag....foto och natur, och det var verkligen en givande dag får jag säga, och en vädermässig fullträff med klar himmel i princip, till skillnad idag, då det återigen är grått, och vinden friskar i igen.

Så här kommer några bilder iallafall, dom får tala för sig själva lite grann...Inga kommentarer:

Skicka en kommentar