Tisdagkväll


Ikväll kom det en häftig regnskur med åska, och temperaturen föll snabbt ner till ca 10 grader. Jag tog mig en liten paus, slumrade till en stund på soffan efter att åskan och regnet var på väg bort. Vaknade till igen vid 20-tiden och beslutade lite snabbt att ta en cykeltur, bara en kort runda runt samhället, för det skymmer ju ganska snabbt på kvällarna nu.


Det är ju en härlig luft efter åskan och regnet, inte det där kvava vädret vi haft ett tag nu, och det känns att vi går mot hösten, men jag tycker det är skönt att känna av den växlingen också, som det innebär.


Naturligtvis blev det några bilder under cykelrundan, denna gången med mobilkameran, det har ju blivit en vana att ta foto var jag går fram nuförtiden, det är så intressant att hela tiden se motiv, och fånga upp just tillfället som dyker upp, ta in alla intryck det ger mig, det finns ju så mycket vackert att ta till sig, om man bara vill och är öppen för det. Jag har ju fördelen att ha naturen när inpå mig, och det har jag lärt mig att uppskatta nu, och jag försöker att vara ute i den så mycket jag bara hinner. Fritiden är oerhört värdefull, likaväl som att vardagen med jobb och allt som det innebär också måste ha sin gång , men det gäller att hitta en balans mellan dessa ingredienser, inte så lätt alla gånger, men jag har blivit betydligt bättre på det under tidens gång märker jag. Det var lite funderingar just för tillfället, och delning av dessa med några bilder. Nu är det snart dags för viloläge inför en ny dag, nya händelser, nya beslut, nya insikter....alltid lika spännande ...
2 kommentarer:

 1. Otroligt vackra bilder!!!
  Här har det också kommit regn.
  Hör och häpna,jag satte till och med på värmen i kväll!!!
  Tyckte det kändes lite ruggigt...
  God Natt och ha en fin dag i morgon!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har just skrivit i min väderdagbok, och noterade 8,8 mm regn hittills idag, och det märks direkt inomhus att det blir lite rått, så jag har också dragit på värmen en stund ikväll. Ha en god natt du också, och en härlig och fin torsdag.

   Radera