Vårvinterlördag.


Idag har de varit en regnig dag, och det har även varit lite snöinslag tidvis på förmiddagen. Innesittarväder kan man nog säga, och det har passat mig ypperligt att "bara va" idag, kändes som det behövdes.

Snötäcket som vi har haft senaste tiden avvecklades av friska västanvindar och plusgrader i mitten och slutet på veckan, så det är bara lite små snöhögar kvar här och där.
Det blev lite vitt i gräset idag, men när det inte blir mer än såhär, då får man vara glad. Vi är ju trots allt bara i mitten-slutet av februari, så det kunde ju varit ett helt annat väderläge egentligen, men som jag sagt tidigare, så verkar det bli en repris på föregående vinter.
Efter en stunds bokläsning under eftermiddagen, och just när det var på väg att börja skymma, så fick jag ett infall av att komma ut med kameran en liten stund, trots att vädret egentligen inte var så bra för det, men jag ville kolla vad som var på gång just i skymningen vad det gäller djur. Det liksom drar i mig på något sätt nu, när vi så sakta går mot våren, att komma ut och få se att allt börjar ta fart igen med fågel-och djurliv överhuvudtaget.
Jag hade tur....för här hade dom radat upp sig för fotografering...var lite svårt att få till några riktigt bra bilder med anledning av att skymningen kom, klockan var redan över 17 när jag tog denna bild.Det blev alltså en "sistaminuten" av dagens ljus jag hann att ta vara på denna dag, jag hoppas på lite ljusare och bättre fotoväder imorgon, för nu har jag kollat in vad som är på gång, och det är på gång ordentligt, så om allt går som jag tänkt, och som jag nu känner för, så blir det en tidig utgång i morgon, för att få njuta och uppleva lite natur igen1 kommentar:

 1. Så fina bilder, Jens!
  Jag har jobbhelg denna helgen och när jag körde hem i kväll vräkte snön ner.
  Men vi går mot ljusare tider och våren kommer väl med sol och värme så småningom...
  Ha en riktigt fin och skön Söndag i morgon!
  KRAAAM!!!

  SvaraRadera